marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Polițistul Nichi Gherghe, ucis de COVID, înmormântat cu onoruri militare

O întreagă comunitate  din Mehedinți,  în frunte cu  familia îndurerată și colegii de serviciu au primit, cu lacrimi în ochi, vestea dispariției șefului Postului de Poliție Șimian județul Mehedinți, Nichi Gherghe din cauza temutului COVID 19. Polițistul  a fost înmormântat ieri cu onoruri militare, în cimitirul din Șimian. El a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi.

Nichi Gherghe este primul cadru al MAI, din județul Mehedinți, care pierde lupta pentru viață, din cauza Covid. Bărbatul a fost internat la secția ATI a Spitalului Județean, acolo unde s-a stins din viață după o lungă și grea suferință. Polițistul Nichi Gherghe  avea 53 de ani, iar în ultimii 15 ani și-a desfășurat activitatea la Postul de Poliție Șimian. Înainte de a ajunge aici a lucrat o bună bucată de vreme ca șef de post la Postul de Poliție din comuna Burila Mare.

În activitatea sa de om al legii, Nichi Gherghe și-a făcut datoria cu maximă responsabilitate și profesionalism, nu a fost implicat în nici un fel de scandal ci din contră a fost un polițist onest, un exemplu de urmat pentru toți colegii săi. Nichi Gherghe s-a născut pe 14 august 1967 în comuna mehedințeană Pristol, era căsătorit și avea un băiat de 29 de ani. A absolvit Școala Militară, în 1990, iar din anul absolvirii până în 1995, a fost ajutor de șef de post la Șimian. Între 1995-1997, a fost șef de post la Gogoșu, iar din 1997 până în 2005, și-a desfășurat activitatea la Burila Mare. Din 2005, până în prezent, a îndeplinit diferite funcții la Postul de Poliție Șimian.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițistul  fusese confirmat cu Covid-19 în data de 6 noiembrie 2020 și internat în spital, iar din 18 noiembrie a fost internat pe secția ATI, unde s-a stins din viață.

Politica