joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târg de Crăciun la Craiova. Când se va deschide?

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, rămâne consecvent și anunță că în oraș va fi organizat Târgul de Crăciun.
Târgul va fi organizat în condiții speciale, începând cu 28 noiembrie.
Anul acesta, căsuțele specifice Târgului de Crăciun vor fi amplasate în Piața Mihai Viteazu, respectiv, Piața Frații Buzești.
„Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența că nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun. De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.
Cetățenii sunt rugați să respecte regulile de protecție, stabilite în acord cu organizarea evenimentului.
„Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători! Aveți cu toții dreptul să vă bucurați de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, dar vă rugăm și să respectați restricțiile impuse”, a completat primarul Craiovei.

Andreea TIGOIANU

Politica