vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Au căzut primii fulgi de nea la Rânca: stratul de zăpadă atinge 8 centimetri!

Ninge ca în basme la Rânca! Drumarii aproape că nu fac față zăpezii, astfel au intervenit cu șase utilaje, stratul de zăpadă atingând și opt centimetri.

Drumarii au intervenit cu șase utilaje, acestea fiind pregătite de mai multă vreme ca să curețe drumul: „Se acționează permanent cu lama și material antiderapant”, spun cei de la Secția de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Acțiuni de deszăpezire și împrăștiere material antiderapant, pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca. Reamintim faptul că în această zonă, meteorologii au emis un cod galben de ninsori, participanții la trafic sunt obligați să echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă și la lanțuri, dacă doresc să tranziteze acest sector de drum, potrivit DRDP Craiova. VIDEO AICI

Policlinica Buna Vestire Craiova

O informare meteo este valabilă până sâmbătă la ora 14.00. Meteorologii au estimat precipitații în cea mai mare parte a țării, iar mai ales în centru, sud-vest și în zona de munte cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp. La munte predomină ninsorile.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se semnalează și în Translvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia. Vântul se intensifică în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, sud-estice și vestice în general, cu viteze de 40-50 km/h, iar în zona montană înaltă rafelele vor depăși 60-70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Politica