miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Vasilică, lideri la puncte în luna remizelor din Liga 2

Deşi a rămas singura neînvinsă din primele două eşaloane ale fotbalului românesc, FCU Craiova nu a mai câştigat de la ultima etapă a lunii octombrie. Federația Română de fotbal a făcut o analiză a ultimei etape din divizia secundă, iar clubul condus de Adrian Mititelu Jr. a fost scos drept „vedetă” a acestei etape.
Liderul eşalonului secund a avut ocazia de a se distanţa în clasament după o etapă în care jocul rezultatelor a fost în mare parte în favoarea lor, cu eşecuri pentru Metaloglobus şi U Cluj şi rundă liberă pentru ASU Poli. Trei puncte în meciul de duminică cu SCM Gloria Buzău i-ar fi trimis pe elevii lui Dan Vasilică la cinci puncte distanţă de următoarele două clasate, Dunărea Călăraşi şi ASU Poli, cu menţiunea că totuşi călărăşenii au un meci mai puţin disputat faţă de celelalte ocupante ale podiumului.
„Din păcate pentru gazde, luna noiembrie s-a dovedit încă o dată nefastă pentru ele, iar fluierul de final al lui Vlad Băban a consemnat al treilea egal consecutiv al liderului, toate trei fiind bifate în luna noiembrie. Fundaşul central Diallo a deschis scorul pentru craioveni în minutul 72, însă Adrian Stoica le-a năruit speranţele cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, cu un şut violent spectaculos sub transversală”, sunt observațiile analiștilor FRF.
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 4-3 (3-1)
CSM Slatina – FC Metaloglobus Bucureşti 1-0 (0-0)
ACS Fotbal Comuna Recea – AFC Unirea 04 Slobozia 2-0 (1-0)
Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa – AS FC Universitatea Cluj 2-1 (1-0)
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Concordia Chiajna 1-0 (1-0)
Fotbal Club Rapid – AFC Farul Constanţa 2-1 (0-0)
U Craiova 1948 SA – SCM Gloria Buzău 1-1 (0-0)
FC Petrolul Ploieşti – CS Aerostar Bacău 1-4 (0-2)


sursă foto: frf.ro

Politica