Conecteaza-te cu noi

Sport

Război total Dragomir – Mititelu jr: „Băi, Adiță, tatăl tău m-a păcălit cu niște bani!”

Publicat

pe

Mitică de la Ligă i-a răspuns băiatului lui Mititelu, după asalturile acestuia de zilele trecute

Dumitru Dragomir nu a rămas fără replică după ce Adrian Mititelu jr l-a acuzat zilele trecute că nu are cunoștințe juridice. Pentru Prosport.ro, Mitică ex la Ligă a spus: „Îmi pare rău de copilaşul ăsta pentru că eu sunt convins că îi este tare greu că taică-su a ajuns la puşcărie, dar îl rog să nu mai fie atât de needucat la adresa mea. Vorbeşte el de mine şi de trecutul meu, iar el săracu vorbeşte din povestirile lui Moise ăla. Acest Moise este omul care l-a nenorocit pe Adrian Mititelu, iar dacă ăsta mic nu se potoleşte o să vadă şi el cât de mult va avea de pierdut dacă o să se mai ia după juristul ăla care este foarte slab.
Nu le-a mai câștigat niciun proces de o căruță de ani, dar familia Mititelu tot pe mâna lui a mers. Îl ştiu pe băiatul lui Mititelu de când era foarte mic, iar el m-a jignit rău. Nu o să mă pun la mintea lui că nu am ajuns să mă cert acum şi cu copiii lui Mititelu. Dar îi transmit că eu m-am certat din cauza tatălui său chiar şi cu Mircea Sandu. Băi, Adiță, tatăl tău m-a păcălit cu nişte bani. Eram la LPF atunci. Să îl întrebi pe taică-tu ce s-a întâmplat. Nici nu ştiu ce clasă erai tu atunci când eu am încercat să îl ajut pe taică-tu, iar el mi-a făcut ce mi-a facut”.
Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a adăugat: „Nu am nimic cu tine, copilul lui tata, dar nu mă mai jigni că tu habar nu ai despre ce vorbeşti. Îmi pare rău că Adrian Mititelu a ajuns în puşcărie, dar l-a lovit Dumnezeu. El a vrut să bage peste o sută de oameni în pușcărie. Pe mine, pe Mircea Sandu, pe cei din Comitetul Executiv şi pe mulți alții. Dar, uite că a ajuns el în pușcărie. Eu vreau să mă retrag din toate şi să îmi văd de pensia mea. Nu am nimic cu tine, Adiță. Îți spun sincer că eu am vrut să îți ajut tatăl în urmă cu zece ani. Mi-ar plăcea ca echipa voastră să promoveze, dar vedeți-vă acum de treabă”.

Adrian Mititelu junior declarase la ProSport Live: „Domnul Dragomir este ultima persoană care poate să vorbească despre acest dosar al tatălui meu. Bine, eu știu că el are și multe veleități juridice, dânsul este foarte bine înzestrat cu aceste… Dânsul nici nu știe ce este Monitorul Oficial și vorbește despre acest dosar. Văd că vrea să bage juriștii și avocații în pușcărie, ce calitate juridică are Dragomir să vorbească despre acest dosar?
El tot timpul folosește niște cuvinte din alea: «m-a păcălit», «m-a distrus». Cu ce a fost păcălit el? Cu ce l-a păcălit Mititelu? Dumitru Dragomir n-a ghicit nici data nunții sale, să se oprească din acuze, că își face un mare deserviciu. Parcă văd că va trece puțin și când se va apropia pronunțarea, din dosarul dânsului, va începe să plângă că este abuzat de Sistem și va începe el să spună că va da în primire pe nu știu cine și că va fi achitat”.
După condamnarea la trei ani de închisoare a lui Adrian Mititelu, copilul său a făcut un tur al televiziunilor în dorința de a prezenta dovezi ale nevinovăției tatălui.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.