vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 16 noiembrie. Vărsătorii au parte de surprize din trecut

Berbec

Există o posibilitate de câștig în acest debut de săptămână, fie că e vorba de o mică afacere sau ceva speculativ. Important este să vezi cum ai putea obține acest câștig. E un bun moment pentru acei dintre voi care va ocupați de promovare și vânzări.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai muncit mult în ultima vreme și acum îți primești răsplata. În viața personală nu îți iese totul așa cum vrei, însă cea mai bună soluție este să ai răbdare. Lucrurile se vor așeza cât mai curând.

Gemeni

Lunea nu este cea mai bună zi pentru tine și te trezești cu o stare de agitație și nervozitate pe care simți nevoia să ți-o verși pe toată lumea. Conflictele cu cei dragi nu-ți dau pace și vrei să te relaxezi. Te așteaptă momente mai bune la locul de muncă.

Rac

Încearcă să fii diplomat și să manageriezi situațiile care apar la muncă cu atenție. Este o perioada în care fiecare om poate avea ușor o nemulțumite și discuțiile pot apărea din orice.

Leu

Din punct de vedere profesional vă descurcați bine, dar din punct de vedere financiar trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât ar trebui. Încercați să evitați discuțiile legate de bani sau moșteniri

Fecioara

Primești un cadou de la o persoană pe care nu ai văzut-o de mai mult timp. Ai probleme în plan financiar, însă soluția vine la timp. Cineva îți propune o nouă colaborare și deja te-ai apucat să planifici fiecare detaliu.

Balanță

Vă este gândul la o vacanță, la sărbători sau plus și simplu la un timp liber departe de tot și de toate. Aveți nevoie de odihnă și cu cât trec zilele, cu atât sunteți mai nerăbdători. Încercați totuși să vă faceți planuri realizabile.

Scorpion

Începutul zilei de astăzi nu este chiar cel pe care ți l-ai fi dorit și simți că totul merge cum nu se poate mai prost. În final, găsești soluții pentru problemele tale și reușești să te calmezi. Ai parte de o surpriză spre sfârșitul zilei.

Săgetător

E un moment bun să începi să îți schimbi strategia de a lucra sau de a te organiza. Comunicarea este și ea esențială, așa că nu ezita să îți exprimi sentimentele vizavi de ce simți.

Capricorn

Te concentrezi foarte mult la job și vrei să faci totul cât mai bine, mai ales că ai câteva probleme cu banii. Poți căuta soluții în altă parte, poate la o rudă apropiată care să te ajute cu banii. Ai noroc în plan sentimental și ești pe cale să-ți găsești jumătatea.

Vărsător

Câștigurile pot apărea din muncă voastră din trecut, iar asta vă poate da o stare de mulțumire. Pentru cei care în ultima perioadă nu au avut cum să progreseze, acum e un bun moment să se gândească la noi afaceri sau idei.

Pești

Din punct de vedere financiar lucrurile pot evolua sau există speranțe că așa se va întâmpla. Este important să luați în considerare și părerile celorlalți atunci când vine vorba de anumite subiecte care nu va dau pace.

Politica