joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Republica Moldova își alege astăzi Președintele

Cetățenii Republicii Moldova își aleg astăzi președintele, acesta fiind cel de-al patrulea scrutin prezidențial de la declararea independenței. În turul doi al alegerilor prezidenţiale se vor confrunta Maia Sandu, proeuropeană, care a câştigat primul tur de scrutin cu 36,16% din voturi, şi preşedintele socialist în exerciţiu, Igor Dodon, care a avut 32,61%.

Secţiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00. La urnele de vot sunt aşteptaţi 3 milioane 287 de mii de alegători. În turul doi al alegerilor, este declarat președinte ales ale Republicii Moldova candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la vot. ​

Cetăţenii Republicii Moldova pot vota duminică, la turul doi al alegerilor prezidenţiale din această ţară, în 13 secţii organizate pe teritoriul României, notează Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Două secţii se află în Bucureşti – una la sediul Ambasadei Republicii Moldova în ţara noastră şi una la sediul Autorităţii Electorale Permanente. Mai sunt organizate secţii de votare în Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara.

Politica