vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Subprefectul liberal Doina Dobre are aur, barcă cu motor, 3 case și o mașină de lux nou-nouță

Este un liberal adevărat, cu avuție corespunzătoare, s-a descurcat bine în viață până acum, a știut să se chivernisească, la fel ca șeful său direct,  deputatul Virgil Popescu, actualul  președinte al PNL Mehedinți și ministru al Economiei, care a pus-o în funcție. Subprefectul liberal de Mehedinți, Doina Dobre nu este nici pe departe o femeie săracă, ci din contră, are o avere de invidiat. Potrivit declarației de avere ea și soțul său dețin 3 case, o mașină de lux Ford Puma nou nouță achiziționată acum în anul 2020, o barcă cu motor, bijuterii din aur, 2 terenuri intravilane în Drobeta Turnu Severin și câteva zeci de mii de acțiuni la o firmă. Doina Dobre susține că nu are nici un leu pus deoparte dar nici datorii la bănci.

Casă de vacanță la Bahna, casă de locuit în Severin și apartament în TimișoaraDin declarația de avere completată în data de 6-10-2020 subprefectul liberal
Doina Dobre deține, în cotă parte ½ cu soțul Bogdan Laurențiu, 2 terenuri intravilane în Severin: un teren intravilan de 225 mp moștenit în anul 1995 și încă un teren intravilan de 300 mp cumpărat în anul 2013. La capitolul case familia Dobre stă super-bine, au deocamdată „doar” trei „bucăți”: este vorba de o casă de locuit în Drobeta Turnu Severin în suprafață de 90 mp moștenită în anul 1995, un apartament în Timișoara de 50 mp cumpărat în anul 2018 și o casă de vacanță la Bahna de 48 mp cumpărată în anul 2013. Doamna subprefect și soțul mai dețin o barcă cu motor, an fabricație 2000,  precum și o mașină de lux Ford Puma nou-nouță, an de fabricație 2020. Cei doi au declarat că au și bijuterii din aur în valoare estimativă de circa 12.000 de euro. Ce nu au, după cum reiese din declarația de avere, ar fi bani puși deoparte precum și datorii la bănci. Înainte de a deveni subprefect, Doina Dobre a lucrat mulți ani la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți unde nu a câștigat prea mulți bani din salariu. Concret în anul 2019, doamna Dobre a încasat un salariu anual de 37.747 de lei, asta însemnând circa 3.000 de lei lunar net. Nici soțul Laurențiu Bogdan nu se poate lăuda cu un venit salarial mare. El a încasat anul trecut 39.253  lei de la CNMAG plus 2.400 de lei pe un contract de la RAAN. Doina Dobre a mai obținut în anul  2019 suma de 7.215,74 lei de la APIA Mehedinți. Din declarația de interese reiese că subprefectul liberal este și acționar la o firmă. Doina Dobre deține un număr de 49.324 de acțiuni la SC Mecanoenergetica SA, însă declară că  societatea se află în insolvență, așa că, momentan, nu putem afla care este valoarea reală a acțiunilor sale.

Politica