Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema carantinării anumitor orașe

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, că în prezent nu se pune problema carantinării Capitalei sau a altor oraşe, fiind destul de dificil acest lucru.

„Decizia de carantinare a unor mari oraşe e mai dificil de luat. Sunt extrem de multe considerente. Obiectivul e de a stăvili creşterea nr de cazuri. În Bucureşti a existat o tendinţă ascendentă, dar nu la fel ca în capitalele altor ţări”, a precizat şeful Guvernului, fiind întrebat despre o posibilă decizie privind carantinarea Capitalei şi a oraşelor mari. 

Prim-ministrul a subliniat că Guvernul pe care îl conduce nu vrea să ia alte restricţii suplimentare care ar îngreuna şi mai mult viaţa românilor. De asemenea, Orban a punctat faptul că pregăteşte alături de specialişti hotărârea Guvernului prin care va avea loc prelungirea stării de alertă.  Liderul de la Patatul Victoria a precizat că PSD a început o campanie de fake news referitoare la Guvern şi deciziile pe care ar urma să le ia noul Cabinet rezultat în urma alegerilor parlamentare, conform adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Alb-albaștrii l-au făcut, din nou, de râs pe Mihai Rotaru

CSU Craiova a început cu stângul meciurile din Cupa...

Statul s-a împrumutat, din nou, de la bănci

Ministerul Finanțelor a lansat două noi emisiuni de obligațiuni...

Dumitru Buzatu, suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, marţi, ordinul...

Parcul „Nicolae Romanescu” împlinește 120 de ani de la inaugurare

Parcul „Nicolae Romanescu”, din Craiova, împlinește anul acesta, pe...