Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema carantinării anumitor orașe

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, că în prezent nu se pune problema carantinării Capitalei sau a altor oraşe, fiind destul de dificil acest lucru.

„Decizia de carantinare a unor mari oraşe e mai dificil de luat. Sunt extrem de multe considerente. Obiectivul e de a stăvili creşterea nr de cazuri. În Bucureşti a existat o tendinţă ascendentă, dar nu la fel ca în capitalele altor ţări”, a precizat şeful Guvernului, fiind întrebat despre o posibilă decizie privind carantinarea Capitalei şi a oraşelor mari. 

Prim-ministrul a subliniat că Guvernul pe care îl conduce nu vrea să ia alte restricţii suplimentare care ar îngreuna şi mai mult viaţa românilor. De asemenea, Orban a punctat faptul că pregăteşte alături de specialişti hotărârea Guvernului prin care va avea loc prelungirea stării de alertă.  Liderul de la Patatul Victoria a precizat că PSD a început o campanie de fake news referitoare la Guvern şi deciziile pe care ar urma să le ia noul Cabinet rezultat în urma alegerilor parlamentare, conform adevărul.ro.

Populare

Recomandări

Noi beneficii pentru magistrați. Ratele la apartamente ar urma să fie plătite de stat

Senatul a votat o propunere legislativă a PNL care...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 26.09 – 02.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Paraşutist român mort în timpul unui exerciţiu de antrenament, în Polonia

Un paraşutist român şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident,...

România retrogradează, dar Edi rămâne și e făcut praf: „Să plece toți”

România obținut un singur punct din meciul cu Finlanda...