duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema carantinării anumitor orașe

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, că în prezent nu se pune problema carantinării Capitalei sau a altor oraşe, fiind destul de dificil acest lucru.

„Decizia de carantinare a unor mari oraşe e mai dificil de luat. Sunt extrem de multe considerente. Obiectivul e de a stăvili creşterea nr de cazuri. În Bucureşti a existat o tendinţă ascendentă, dar nu la fel ca în capitalele altor ţări”, a precizat şeful Guvernului, fiind întrebat despre o posibilă decizie privind carantinarea Capitalei şi a oraşelor mari. 

Prim-ministrul a subliniat că Guvernul pe care îl conduce nu vrea să ia alte restricţii suplimentare care ar îngreuna şi mai mult viaţa românilor. De asemenea, Orban a punctat faptul că pregăteşte alături de specialişti hotărârea Guvernului prin care va avea loc prelungirea stării de alertă.  Liderul de la Patatul Victoria a precizat că PSD a început o campanie de fake news referitoare la Guvern şi deciziile pe care ar urma să le ia noul Cabinet rezultat în urma alegerilor parlamentare, conform adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica