vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costel Alexe a demisionat din funcția de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul prin care se ia act de demisia lui Costel Alexe din funcția de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Iohannis a semnat un decret prin care se numește pe Mircea Fechet în funcția de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor.

Costel Alexe a demisionat din funcţie după ce a fost ales, la alegerile locale din 27 septembrie, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mircea Fechet este unul dintre cei şapte secretari de stat ai ministerului. El a avut în subordine Administraţia Fondului pentru Mediu, Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului. De asemenea, este reprezentant al României la Agenţia Europeană de Mediu.

Fechet (40 de ani), este căsătorit și are doi copii. În urmă cu mai puțin de doi ani era consilier în Consiliul Local Bacău, de unde a demisionat și s-a angajat prin concurs la Curtea de Conturi. Anterior, Fechet a deținut o funcție de conducere la Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Mircea Fechet candidează pentru Camera Deputaților, fiind pe locul întâi pe lista PNL Bacău, scrie .realitatea.net

Politica