vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un metrou din Olanda a fost la un pas să ajungă în lac după ce a deraiat!

O garnitură de metrou a deraiat duminică seara în Olanda și a fost aproape să ajungă în apele unui lac, însă norocul a făcut ca trenul să rămână suspendat pe sculptura unei cozi de balenă, scrie BBC, potrivit stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de miezul noții, într-o stație din localitatea olandeză Spijkenisse, din apropiere de Rotterdam. Trenul a rupt barierele de la capătul liniei de metrou și a rămas suspendat la 10 metri în aer, pe sculptura unei cozi de balenă.

Încă nu este clar cum s-a produs accidentul. La momentul producerii incidentului în trenul de metrou nu se aflau pasageri. „Acum încercăm să decidem cum îl vom coborî în siguranță”, a declarat luni un oficial olandez.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conductorul a scăpat nevătămat, însă a fost dus totuși la spital pentru analize. Sculptura a fost realizată de arhitectul Maarten Strjuis și a fost amplasată în capătul liniei de metrou în 2002. Acesta a rămas surprins când a văzut că lucrarea sa a rezistat impactului.

„Au trecut aproape 20 de ani și te-ai aștepta ca plasticul să se spargă, dar asta nu s-a întâmplat. Nu mi-aș fi imaginat niciodată așa ceva”, a declarat el.

Politica