Italia va interzice circulația oamenilor pe timpul nopții

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anuntat luni, 2 noiembrie, in Camera Deputatilor de la Roma ca guvernul va interzice circulatia pe timpul noptii, pentru a limita raspandirea coronavirusului, informeaza dpa, potrivit ziare.com.

Alte masuri cu acelasi scop sunt inchiderea muzeelor, inchiderea mallurilor in weekend si introducerea invatamantului la distanta si in licee. Numarul pasagerilor din mijloacele de transport in comun va fi redus si mai mult, iar deplasarile intre regiuni cu multe cazuri va fi restrictionat. Premierul a adaugat ca se vor aplica si masuri locale in zonele cu numar deosebit de mare de cazuri.

Conte nu a precizat orele intre care va fi interzisa parasirea locuintei, dar inaintea discursului din parlament, Francesca Puglisi, secretar de stat in ministerul muncii a declarat pentru canalul de stiri SkyTH24 ca interdictia va incepe de la orele 21.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sambata, in Italia s-au raportat peste 31.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus in 24 de ore si aproape 300 de decese, la o populatie de circa 60 de milioane. Duminica – zi in care de obicei apar mai putine cazuri din cauza capacitatii reduse de testare – s-au inregistrat aproape 30.000 de cazuri si mai mult de 200 de morti.

Populare

Recomandări

Protest inedit al polițiștilor: Au donat sânge pentru a lipsi motivat de la serviciu

Zeci de polițiști au protestat, marți, într-un mod neobișnuit-...

A fost prelungită perioada de înscriere pentru Bacalaureat

Ministerul Educaţiei a decis, marţi seară, prelungirea perioadei în...

FOTO/ Proteste la Penitenciarele din Craiova. Polițiștii au refuzat să intre la programul de lucru

Polițiștii de penitenciare au refuzat, în această dimineață, să...