vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean arestat pentru cultură. Cultură de cannabis

Un bărbat de 47 ani, din judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, în urma unor percheziţii, oamenii legii au găsit aproape o sută de plante de cannabis.

În această vară, bărbatul a crescut cannabis pe o suprafaţă de teren din Dolj. Ulterior, a recoltat cannabisul pentru a-l vinde.

“Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat, la data de 20 octombrie a.c., o percheziţie domiciliară, la un bărbat, de 47 de ani, din județul Dolj, bănuit de trafic de droguri de risc. În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 91 de plante de cannabis, ce se aflau la uscat în anexele gospodăreşti ale locuinţei percheziţionate, 3 kilograme de fragmente vegetale şi peste 140 de ghivece, în care anterior ar fi fost plantate seminţe de cannabis”, transmit reprezentanţii IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procurorii DIICOT menţionează că „în cauză s-a reținut faptul că, în perioada iulie-septembrie 2020, inculpatul a întreținut o cultură de cannabis, înființată pe o suprafață de teren situată într-o comună de pe raza județului Dolj, pe care ulterior a recoltat-o în vederea comercializării”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, apoi, a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Anchetatorii nu au divulgat până la această oră în ce localitate din Dolj s-a cultivat cannabis.

Politica