vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru are cel mai bun jucător din Liga 1! După vânzarea lui Mihăilă, patronul CSU are în continuare marfă de expus spre Occident

Pe plan sportiv, CSU Craiova a reușit o promovare și ridicarea unei Cupe a României în 7 ani. Ce-i drept, în ultima stagiune, s-a bătut până la ultimul meci pentru titlul de campioană. Pe care îl poate cuceri însă acum, când are maxim de puncte după 6 etape, având deja șase lungimi în fața urmăritoarelor FCSB și CFR Cluj. Până la cucerirea titlului în România, Craiova lui Rotaru a demonstrat că este campioană la transferuri. Patronul formației oltene e cel mai bun vânzător de jucători din Liga 1: în total 26 de milioane s-au plătit pe fotbaliștii săi, ultimul transfer, cel al lui Mihăilă la Parma, pentru 8.5 milioane de euro, reprezentând un nou record pentru club și fotbalul autohton în ultimii 4 ani.
Și, chiar dacă și-a vândut perla, Rotaru rămâne cu cel mai bun fotbalist din Liga 1. Nu o spunem noi, ci Gică Hagi. Patronul celor de la Viitorul Constanța consideră că un mijlocaș pe care l-a antrenat este cel mai bun din campionatul intern. Este vorba despre Alexandru Cicâldău, cel pe care Rotaru speră să încaseze cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului românesc.
„Noi nu știm să-i susținem pe acești copii, care ne-au scos în stradă. Suntem într-o situație foarte gravă, trebuie să-i susținem. Trebuie să-i susținem, ce e așa de greu? E aurul României! Cicâldău e cel mai bun sau mă înșel eu?”, a spus Hagi la Digi Sport, după care a urmat un dialog cu Ilie Dumitrescu.
Ilie Dumitrescu: „Cicâldău poate e unul dintre cei mai buni, pe postul lui”
Gheorghe Hagi: „Unul dintre cei mai buni? Nu! E cel mai bun”
Ilie Dumitrescu: „E o părere”
Gheorghe Hagi: „Eu vorbesc pe numere, e cel mai bun. Cifrele arată că Cicâldău e cel mai bun din campionatul intern. E titular de drept. Sunt niște detalii legate de tehnică”.

Politica