marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu a făcut anunțul: „habemus antrenor”!

Peluza Sud 97 a cerut „un antrenor competent”. Mititelu l-a urcat în grad pe preparatorul Dan Vasilică, încoronându-l principal

Nu a trecut nici o zi de la despărțirea de Nicolo Napoli, iar patronul Mititelu a chibzuit, a cântărit atent variantele pe care le avea la dispoziție pentru a duce echipa în prima ligă și a ales: Dan Vasilică, principal interimar. El va fi susținut să ducă treaba la bun sfârșit de secunzii Adrian Filip și Ovidiu Dănănae, iar de portari se va ocupa Valentin David.
Firesc, toată lumea și-a pus întrebarea cine-i Dan Vasilică și ce-l recomandă pentru acest job. Ei bine, el și-a început cariera prin liga a patra, la Internațional Bălești, apoi a fost și la FC Bistrița, în liga a treia. În 2017, Flavius Stoican îl aducea preparator fizic la Pandurii. În sfaff-ul Craiovei lui Mititelu a intrat în iulie 2019, ca preparator fizic, cu Eugen Trică principal.  
Ultrașii din Peluza Sud au sărbătorit momentul despărțirii de Nicolo Napoli, cerându-i totodată lui Adrian Mititelu să numească un antrenor capabil să ducă echipa în prima ligă: „Primim în sfârșit informația că marioneta nicolo napoli și-a dat demisia din ceea ce doar el numea ca fiind postul de antrenor al Universității Craiova. Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și competent să ducă Știința în prima ligă”.
Dacă doleanța fanilor se brodește pe alegerea patronului, rămâne de văzut. Potrivit unor informații, Vasilică va asigura interimatul până în iarnă, apoi, în situația în care performanțele echipei nu vor fi cele așteptate, Mititelu va căuta un înlocuitor.

Politica