sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un pădurar din Dolj a fost lovit în cap de un bărbat care tăia ilegal lemne!

Un padurar din Dolj a fost agresat de o persona pe care a surprins-o in timp ce taia ilegal arbori. Padurarul a fost lovit in cap. Romsilva anunta ca, din 2015, s-au inregistrat 171 de agresiuni la adresa personalului silvic.

,,Cristian P., padurar al Ocolului Silvic Perisor din cadrul Directiei Silvice Dolj, a fost agresat sambata, 10 octombrie a.c., de o persoana surprinsa in timp ce taia ilegal arbori in cantonul silvic al carui titular este. Angajatul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva se afla intr-o actiune de monitorizare a unei lucrari cand a descoperit intr-o parcela invecinata o persoana care taiase ilegal trei arbori, cu un volum de 1,3 metri cubi. Acesta a urmarit atelajul incarcat cu lemne, iar cand a ajuns in satul Verbicioara, padurarul a fost inconjurat de mai multe persoane recalcitrante, iar persoana suspectata de taieri ilegale l-a lovit cu un obiect contondent in zona capului”, a transmis, duminica, Romsilva, printr-un comunicat.

Padurarului i s-au acordat ingrijiri medicale, avand un traumatism la nivelul capului. In prezent, starea sa este stabila. Agresorul a fost identificat de catre politistii Sectiei de Politie Rurala Plenita, lemnul taiat ilegal a fost confiscat, iar cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bailesti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica