duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tortura în pușcărie: Baby Shark pe repeat

Trei foști angajați ai unei închisori din Oklahoma se confruntă cu acuzații penale după ce au forțat deținuții să asculte în repetate rânduri cântecul „Baby Shark”, îndrăgit de copii, dar disprețuit de părinții din întreaga lume, scrie The New York Post, potrivit Digi24.ro.

Christian Miles și Gregory Butler, ambii în vârstă de 21 de ani, precum și fostul lor supraveghetor, Christopher Hendershott, în vârstă de 50 de ani, au fost acuzați luni de cruzime față de deținuți. Cei doi foști ofițeri sunt acuzați că ar fi încătușat cinci deținuți, pe care i-au obligat să stea în picioare timp de două ore, cu fața la perete, în timp ce în difuzoare se auzea melodia „Baby Shark”.

David Prater, procurorul statului Oklahoma, a declarat că cei trei foști angajați ai penitenciarului acționat „împreună, într-o manieră crudă sau inumană” atunci când i-au pedepsit astfel pe angajați. Redarea continuă a cântecului a pus un „stres emoțional nejustificat asupra deținuților, care cel mai probabil sufereau deja” din cauza cătușelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cântecul„Baby Shark” i-a cucerit pe copiii din întreaga lume. Piesa s-a auzit chiar și în difuzoarele de pe stadionul echipei de baseball Washington Nationals, pe tot parcursul sezonului 2019.

Deși este compusă pentru copii, melodia este folosită în scopuri sinistre. Anul trecut, orașul West Palm Beach, Florida, a difuzat cântecelul pentru a descuraja persoanele fără adăpost să doarmă lângă un centru de evenimente.

Politica