vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr a murit după ce s-a dus în Turcia pentru un tratament de albire a dinților

Un bărbat din Irlanda de Nord a murit și doi prieteni ai acestuia sunt în stare gravă, după ce s-au dus în Turcia pentru tratament dentar. Cei trei tineri, „în formă și sănătoși”, potrivit The Guardian, au fost găsiți sâmbătă, în orașul Marmaris, scrie Digi24.ro.

Tânărul decedat este Richard Molloy, de 33 de ani, iar prietenii se numesc Declan Carson și Aaron Callaghan. Când au fost găsiți erau în stare critică, însă acum aceștia in urmă sunt în afara oricărui pericol. Cei trei bărbați s-au dus în Turcia pentru proceduri de albire a dinților, au declarat pentru Guardian surse apropiate acestora. Există informații neconfirmate oficial că au luat medicamente pregătitoare pentru tratament, înainte de a fi găsiți inconștienți într-un apartament închiriat.

Nu există, însă, nicio dovadă că medicamentul a provocat moartea lui Richard Molloy și starea celorlalți doi. Cei trei bărbați provin din districtul Ardoyne din nordul Belfastului. Doi călătoreau cu pașapoarte irlandeze, în timp ce al treilea deținea un pașaport britanic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turcia a dezvoltat o industrie de turism medical și dentar și numai în 2017 peste 700.000 de persoane s-au deplasat în această țară pentru diverse proceduri și intervenții. Asociația Agențiilor de Turism a declarat că, până în 2023, speră să atragă în țară 2 milioane de turiști medicali.

Politica