vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un interlop a dat cu mașina peste fratele său, pe care l-a confundat cu un membru din clanul rival!

Un tânăr de 21 de ani a fost internat de urgență în spital, după ce două clanuri din Maramureș şi-au reglat conturile chiar în timpul unui botez, organizat vineri noapte în localitatea Ţicău, oraşul Ulmeni, scrie Adevărul. Fratele tânărului a intrat cu mașina în el intenționat, crezând că este un interlop din clanul rival.

Potrivit sursei citate, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal s-a urcat într-un autoturism şi a plecat de la petrecere, cu toate că era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu-și imagina însă că peste câteva minute avea să-și accidenteze grav fratele, pe care l-a confundat cu un rival și a dat cu mașina peste el intenționat. La un moment dat, interlopul urcat băut la volan a observat doi bărbaţi pe marginea drumului pe care i-a confundat cu rivalii și s-a îndreptat cu autoturismul către ei, să îi lovească. Unul dintre cei doi indivizi a reuşit să se ferească, însă cel de-al doilea bărbat a fost lovit din plin de autoturism.

Când s-a dat jos de la volan interlopul agresiv a realizat că victima este chiar fratele său, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital, în stare gravă.   Bărbatul de la volan a fugit de la locul acccidentului, fiind găsit de către poliţişti câteva zeci de minute mai târziu, acasă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Forțele de ordine au constatat faptul că interlopul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul condus nu avea ITP şi RCA valabile. ”Poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercaţii în faţa unui local, la care au participat mai multe persoane. La faţa locului poliţiştii au identificat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, din Ţicău, care au produs un scandal pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri.

În scandal au mai fost implicate şi alte persoane care urmează să fie identificate, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică. Poliţiştii din Ulmeni au beneficiat de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale, al grupei canine şi al poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Fărcaşa, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş, potrivit Adevărul.

Politica