vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenții cu burse sociale care învață online vor primi tablete

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, că studenții beneficiari de burse sociale care învață în universități care își încep cursurile online vor primi tablete.

„Am luat decizia de a sprijini și studenții care sunt beneficiari ai burselor sociale pentru universitățile care vor începe online să decontăm din fonduri europene, în limita unei sume de 50 de milioane de euro, tabletele care sunt achiziționate”, a spus Ludovic Orban în deschiderea ședinței de Guvern, potrivit Mediafax.

Secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Carmen Moraru, a anunțat că universitățile vor beneficia și de fonduri pentru achiziția de echipamente de protecție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În modificarea ordonanței 144 am inclus pentru universitîțile de stat, acestea vor beneficia de fonduri pentru achiziția de echipamente de protecție și unele dispozitive de tipul nebulizatoarelor, în valoare de încă 10 milioane, față de cele 50 de milioane pe care le avem aprobate, am suplimentat cu încă 10 milioane de euro”, a spus secretarul de stat, potrivit Digi24.

Politica