joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avem o singură șansă. Hai să nu o irosim

Dragi craioveni,

Sunt Lucian Săuleanu, avocat, decanul Baroului Dolj și profesor universitar la Facultatea de Drept.

La fel ca voi, trăiesc neajunsurile și frustrarea că orașul nostru e încremenit în trecut în timp ce alte locuri din țară încep să prospere și să se modernizeze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce ne ține orașul pe loc de zeci de ani? Politicieni locali corupți, hoți și incompetenți. Au furat din banii noștri și nu au făcut ce așteptam cu toții: creșe noi, școli mai bune, spitale în care să nu ne fie frică să intrăm.

Ca și voi, și eu m-am săturat să tot aștept schimbarea Craiovei de la alții. Am înțeles, încă de acum câțiva ani, că dacă vreau un oraș mai bun trebuie să mă implic, să adun o echipă de oameni competenți și să candidez la Primăria Craiova.

Împreună cu echipa Alianței USR PLUS, împreună cu Dacian Cioloș și europarlamentarii USR PLUS, vom aduce investitori și bani europeni pentru dezvoltarea Craiovei. Am tot sprijinul lor și pot să fac din orașul nostru unul cu care să ne mândrim.

Duminică, 27 septembrie, e momentul decisiv pentru soarta noastră și a Craiovei.

Bunăstarea poate veni doar de la o administrație deschisă și liberă, formată din oameni cinstiți care să va fie aproape, oameni care fac lucrurile să funcționeze și nu fură din impozitele noastre.

Vă aștept la vot pentru că, dacă nu alegem bine duminică, pierdem încă patru ani din viața noastră cu oameni puși pe căpătuială personală din funcțiile publice pe care le vor ocupa.

Ai puterea să schimbi soarta orașului și avem o singură șansă. Hai să nu o irosim!

Lucian Săuleanu,

Candidat al Alianței USR PLUS la Primăria Craiova

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) C.I.F. 40337570

SC Inter Regional Management SRL

Codul de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator: 21200391

Politica