vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costin Ionuț Ștefănescu, candidatul PSD la Primăria Robănești: Pentru următorii patru ani mi-am propus să continui modernizarea comunei și să asigur condiții de trai cât mai bune

Costin Ionuț Ștefănescu este candidatul PSD la Primăria comunei Robănești. Este unul dintre primarii tineri, care a demonstrat în ultimii patru ani că merită încrederea pe care i-au acordat-o alegătorii la alegerile din 2016. Are 38 de ani, a urmat cursurile Liceului Henri Coandă din Craiova, la profilul matematică – informatică, apoi a fost admis la Facultatea de Agronomie și este de profesie inginer agronom. Costin Ionuț Ștefănescu este căsătorit și are un băiat.
Primarul Costin Ionuț Ștefănescu și-a depus candidatura pentru a continua proiectele de dezvoltare a comunei Robănești și pentru a fi permanent la dispoziția cetățeanului.
„Sunt primar din anul 2016 și pot spune că depunerea candidaturii pentru un nou mandat este pasul firesc pe care trebuia să îl fac. Obiectivul meu, acum patru ani, a fost modernizarea comunei, renașterea ei. Am realizat proiectele propuse atunci, iar Robăneștiul s-a schimbat mult și putem spune că are acum o nouă față. Activitatea din ultimii patru ani trebuie continuată, toate proiectele demarate sunt foarte importante și voi avea grijă ca fiecare obiectiv propus să fie atins”, a spus candidatul PSD la Primăria Robănești, Costin Ionuț Ștefănescu.  

Au fost modernizate drumuri cu fonduri europene
„Mă bucur că am reușit să accesăm fonduri europene, și astfel am modernizat drumuri de exploatare și am construit un miniteren de sport. Din bugetul propriu al primăriei, dar și prin alte programe guvernamentale, am soluționat multe dintre problemele comunei. Acum avem asfalt pe drumul comunal 92, pe drumul comunal 90, am reparat prin pietruire alte străzi din satele Lăcrița Mare și Lăcrița Mică, avem iluminat public stradal cu LED și sistem de supraveghere video în toată comuna Robănești. Aceste schimbări erau necesare locuitorilor și au fost pe lista mea de obiective la preluarea mandatului. Astfel, locuitorii din Robănești se simt și sunt în permanență în siguranță.
Am avut grijă ca elevii și preșcolarii din comună să beneficieze de condiții cât mai bune și am asigurat grupuri sanitare la standarde europene la Școala Robănești, am amenajat un loc de joacă în satul Robăneștii de Sus. Nu am uitat domeniul sănătății, un alt obiectiv important pe lista mea, și am efectuat lucrări de reparații la punctul medical din satul Lăcrița Mare. Aș mai menționa faptul că am reușit să realizăm cadastrarea integrală a localității, să amenajăm o fântână pentru mirese și să înființăm o echipă de fotbal”, a transmis primarul social democrat Ștefănescu.

Robănești va beneficia de sistem de canalizare
Pentru următorii patru ani primarul Ștefănescu și-a propus să continue modernizarea comunei și asigurarea unor condiții de trai cât mai bune.
În perioada următoare, toată comuna Robănești va beneficia de sistem de canalizare, atât de necesar și important pentru cetățenii comunei. „Suntem o comună europeană și trebuie să avem toate facilitățile unei comune europene. Vom realiza și sistemul de alimentare cu gaze a comunei Robănești, un alt proiect important.
Vom continua investițiile în sănătate și vom construi un punct medical în satul Golfin, pentru ca oamenii de acolo să nu mai fie nevoiți să se deplaseze de fiecare dată.
După cum v-am spus, avem acum un loc de joacă pentru copii în satul Robăneștii de Sus. În perioada următoare, vom mai amenaja unul în satul Lăcrița Mare, pentru copiii de acolo.
Rețeaua de electricitate este, de asemenea, un punct sensibil în comună și, de aceea, mă voi asigura că în scurt timp o vom extinde. Vom asfalta străzile secundare și vom repara podurile care necesită lucrări de consolidare.
După cum vedeți, suntem pe drumul cel bun, în ultimii ani am reușit să schimbăm fața comunei, iar în următorii patru vom continua această misiune”, a ținut să precizeze candidatul la primărie al PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comandat de PSD Dolj, executat de SC Inter Regional Management SRL, cod AEP 21200019.

Politica