sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Trei cazuri de COVID-19 la SCM

Handbalistele Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund al SCM Râmnicu Vâlcea, Gorna Kurtes, au fost testați pozitiv la coronavirus.

„Vă aducem la cunoştinţă faptul că în urmă analizelor regulate efectuate sportivelor şi staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv la SARS-CoV-2 Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Goran Kurtes. Menţionăm faptul că sportivele depistate pozitiv au repetat astăzi testul, la o unitate de recoltări diferită, acreditată. În cursul zilei de mâine vom primi rezultatele acestora”, se precizează într-un comunicat.

Gruparea vâlceană precizează că starea de sănătate a celor trei este una bună, dar, indiferent de rezultatul celui de-al doilea test, jucătoarele nu vor fi folosite în partida cu Odense Handbold din Liga Campionilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive şi staff au rezultate negative, astfel antrenamentul din această seară s-a desfăşurat în condiţii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare. Indiferent de rezultatul celui de al doilea test, jucătoarele depistate pozitiv nu vor juca în meciul de sâmbătă cu Odense Handbold”, adaugă comunicatul, citat de realitatea.net

Politica