miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Mehedinți face angajări temporare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți face angajări temporare. În perioada 14-18 septembrie, ISU “DROBETA” al județului Mehedinți organizează selecția pentru ocuparea a 7 posturi de execuție vacante, cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic.

Astfel, pentru Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu  Severin  sunt disponibile 4 locuri, dintre care 3 de subofițer operativ principal și unul de  conducător auto (autospeciale), în cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova sunt vacante 2 locuri de subofițer operativ principal, iar în cadrul Serviciului Logistic, un post de conducător auto (autospeciale).

„Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare (în volum complet),  exclusiv, în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până la data de 18.09.2020, ora 16.00. Documentele înaintate, vor fi completate olograf (de mână), apoi scanate în format PDF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care îndeplinesc condițiile de participare și ale căror dosare de recrutare sunt complete și corect întocmite, vor fi planificate la interviu”, se arată într-un comunicat al ISU Mehedinți.

Mai multe detalii privind condițiile de angajare și modul de depunere a dosarelor de înscriere pot fi obţinute la numărul de telefon 0743057335, zilnic, între orele 9.00-16.00, sau accesând site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi – www.isumehedinti.ro, secțiunea Despre instituție/Organizare/Cariera.

Politica