sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 septembrie 2020. Racii trebuie să fie atenți la modul în care comunică

Berbec

Astăzi, nativii zodiei Berbec decid să facă o mare schimbare în viața lor, mai ales din punct de vedere profesional. Dacă ați primit recent o ofertă de muncă, analizați toate posibilitățile și beneficiile pe care vi le poate aduce. S-ar putea să fie un început nemaipomenit și o șansă uriașă de a vă dezvolta din punct de vedere profesional. Universul este de partea voastră, aveți încredere în forțele proprii.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflați sub semnul Taurului s-ar putea să treacă printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Dacă aveți un partener stabil ori sunteți apropiați de o anumită persoană în ultima vreme, sunt șanse destul de mari ca lucrurile dintre voi să nu meargă întocmai ca pe roate, iar tensiunea sa fie din ce în ce mai mare. Discutați deschis, aveți încredere, răbdare și veți reuși poate să ajungeți la un consens. În caz contrar, drumurile voastre s-ar putea separa.

Gemeni

Gemenii au o energie fantastică și sunt puși pe flirtat, iar unii vor atrage inevitabil atenția unor persoane pe cât de inteligente, pe atât de atrăgătoare. Însă joaca cu dragostea are întotdeauna consecințe, așa că nativii din această zodie să se pregătească sufletește. O simplă discuție sau un schimb de priviri le-ar putea schimba destinul.

Rac

Racii trebuie să fie atenți la modul în care comunică și formulează mesajele, în special în situații delicate sau în care se cere responsabilitate. Este mai bine să fii clar și ferm, decât să ai de-a face cu probleme pe viitor. Unii ai obiceiul de a interpreta vorbele cum vor, de multe ori cu rea intenție, așa că nu le da ocazia să o facă.

Leu

Aveți multă răbdare astăzi, ceea ce vă va ajuta să tolerați oameni destul de controversați pe care nimeni altcineva nu îi poate suporta. Puteți ajuta oamenii să vadă mai clar punctul de vedere al celuilalt și să ia decizii mai bune, mai repede. Ați putea fi înhămat la multă muncă astăzi, dar responsabilitatea suplimentară ar putea deschide ușa către oportunități majore, așa că încercați să vedeți binele înainte de a reacționa la rău.

Fecioară

Chiar dacă aveți un termen limită important, trebuie să faceți tot posibilul pentru a încetini și a evita graba. Doar pentru că te forțezi mai tare nu înseamnă că vei merge mai repede! Este timpul ca tu să ceri ajutor de la oamenii care își oferă întotdeauna timpul sau cunoștințele ori de câte ori ai nevoie. Lasă-i să-ți dea ce vor să-ți dea și nu mai spune nu! Sănătatea ta emoțională ar putea depinde de a rămâne calm și încrezător.

Balanță

Dacă una dintre relațiile voastre suferă pentru că o persoană nu își face suficient timp pentru cealaltă, este timpul să vorbiți despre lucruri noi pe care le puteți face împreună. Amândoi trebuie să vă extindeți orizontul și să ieșiți din rutina în care ați intrat. Întrebați-i ce ar dori să exploreze. Apoi împărtășiți lista. Va exista cel puțin un lucru comun pentru voi doi și acesta ar trebui să fie următorul lucru pe care îl faceți împreună.

Scorpion

Îți vine ușor să te descurci cu oamenii, dar nu la fel când vine vorba despre cifre. Dacă aveți de-a face cu contracte sau alte tipuri de documente cu multe detalii astăzi, trebuie să fiți de două ori mai meticuloși decât sunteți de obicei. Dacă nu verificați și reverificați totul, riscați să pierdeți câteva puncte foarte importante. Citiți cu atenție detaliile fine, pentru că acolo se ascunde ceva important.

Săgetător

E o zi propice discuțiilor intelectuale cu cineva cu care nu ai mai avut ocazia să filozofezi până acum. Te va binedispune schimbul de idei și vei simți nevoia să te implici în diverse forme de școlarizare, să te angrenezi în diverse studii sau să-i înveți pe alții din cunoștințele tale. Mentalul oscilează în gânduri, stări și senzații.

Capricorn

Se pare că un prieten apropiat e gata să își ia viața în propriile mâini și să ducă la bun sfârșit promisiunile făcute până acum. E un lucru bun, însă nu zice hop până… nu sare el gardul. Discută cu el și încearcă să afli dacă e doar o nouă amăgire sau dacă chiar e pus pe fapte mari. În funcție de ceea ce vei afla, relația dintre voi doi se va schimba total.

Vărsător

Cineva pe care îl iubești e măcinat de îndoială și mulți dintre prietenii voștri comuni cred că doar tu ești în stare să îl ajuți să iasă din starea asta. Un ajutor nesperat, venit la momentul potrivit, poate face diferența. Ești empatic și știi cum să comunici în așa fel încât să transmiți un vibe pozitiv celor din jur. În plus, și tu ai trecut prin asta și propria experiență îți va fi de un real ajutor.

Pești

Indiferent de cât de multe planuri ai pentru ziua de astăzi, încearcă să păstrezi lucrurile cât mai simple posibil. Nu te lăsa acaparat de acele mici detalii care nu fac altceva decât să te copleșească. Evită să complici lucrurile, ori să le transformi în ceea ce ți-ai dori tu să fie. Toți știu despre tine că ești un perfecționist, dar nu e nevoie să dovedești asta chiar de fiecare dată.

Politica