vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristiano Bergodi, nemulțumit de lot înaintea duelului cu Viitorul!

Antrenorul italian care a condus echipa spre cea mai mare umilință europeană din istoria fotbalului craiovean se plânge de lotul pus la dispoziție de Rotaru

Este a doua oară la rând când Cristiano Bergodi își manifestă fără perdea nemulțumirea față de materia primă pe care trebuie să o șlefuiască. La interviul dinaintea partidei cu Viitorul, antrenorul italian a spus: „Nu pot să vorbesc de un obiectiv în acest moment, pentru că în acest moment nu avem dubluri pe posturi, putem vorbi peste câteva săptămâni, când va fi situaţia mai clară. Am luat numai câţiva jucători şi mai avem nevoie de alţii. Vom vedea ce obiectiv vom stabili atunci când lotul va fi complet”.
În pauza prilejuită de meciurile internaționale, antrenorul italian nu a avut prea mulți jucători sub comandă: „Am lucrat în această pauză tehnico-tactic şi mental cu puţinii jucători rămaşi, fiindcă mulţi au fost la echipele naţionale. Din cauză că a fost o pauză scurtă între sezoane au apărut unele accidentări, la fiecare echipă se întâmplă acest lucru. Papp a revenit la antrenamente, dar Tudorie cred că o va face peste două săptămâni. Cred că ne-a prins bine tuturor echipelor această pauză, s-au putut regla anumite lucruri, ţinând cont că pauza de vară a fost scurtă. Am vorbit cu Nistor, cu Mihăilă, Bancu, Cicâldău, Koljic şi cu cei de la under 19. Ei au venit cu poftă de joc şi de a se antrena bine. Nicuşor Bancu a fost prea mult criticat în această perioadă, deşi el şi-a făcut datoria, a jucat două meciuri în câteva zile la naţională”.
Bergodi vrea să-i dedice o eventuală victorie contra celor de la Viitorul celui care îl plătește: „E un meci foarte important, dificil, ca toate din campionatul românesc. Venim după o pauză, ne-am pregătit şi vrem să câştigăm cele 3 puncte, care ar fi foarte importante pentru noi. Ne dorim să câştigăm acest meci şi pentru domnul Rotaru, care trece printr-un moment greu, dar şi pentru ceilalţi oameni din conducerea clubului care au fost infectaţi cu coronavirus”.
Partida de la Ovidiu se joacă astăzi, de la ora 21:00, în cea de-a treia rundă din Liga 1.

Politica