joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Percheziții în casa unui tânăr care deținea o armă neletală fără autorizație

În urma unor percheziţii, un tânăr din Vitomirești a fost condus la audieri sâmbătă, 12 septembrie, poliţiştii găsind o armă pentru care bărbatul nu deţinea documente legale.

Perchezițiile au avut loc la două adrese din Vitomireşti, unde polițiștii aveau informaţii că s-ar găsi armament neletal, posibil modificat astfel încât să poată fi folosit şi ca armă letală.

Au fost ridicate un pistol şi mai multe accesorii, însă va fi nevoie de o expertiză balistică pentru a se confirma ipoteza că arma ar fi fost modificată. Ceea ce s-a confirmat deja este că tânărul nu a solicitat permisul de port armă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt  au desfăşurat două percheziţii domiciliare în comuna Vitomireşti, într-un dosar penal privind infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  

Cu acesta ocazie, la domiciliul unei femei, de 50 de ani, a fost găsit un pistol neletal, cal.6 mm, două cutii de proiectile metalice şi 9 butelii ce conţin CO2. Arma şi proiectilele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, un tânăr de 21 de ani, fiul femeii de 50 de ani, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi pentru a se stabili modalitatea de achiziţionare a armamentului.“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Percheziţiile la cele două adrese s-au desfăşurat cu participarea a 12 luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt. 

Politica