marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepremierul Raluca Turcan, vizita în judeţul Dolj

Vicepremierul Raluca Turcan, alături de ministrul Sănătăţii – Nelu Tătaru, Ştefan Stoica – preşedintele PNL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, Alexandru Gîdăr – candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Nicolae Giugea – candidatul PNL la Primăria Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, au efectuat, vineri, 11.09.2020, o vizită în judeţul Dolj.

Vicepremierul Raluca Turcan a vizitat șantierul drumului expres Craiova-Pitești şi a participat la întâlniri electorale la Maglavit şi Calafat pentru susținerea candidaţilor PNL, Marius Mureșan şi, respectiv, Dorel Mitulețu.

Vicepremierul a afirmat că 30 de ani de administrație locală PSD au însemnat, pentru județul Dolj, prea multe oportunități de investiţii ratate şi i-a asigurat pe toţi candidații PNL la alegerile locale din Dolj, că au susţinerea Guvernului pentru a pune în practică, în parteneriat, toate proiectele pentru dezvoltarea orașelor și comunelor din județ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“30 de ani de administrație locală PSD au însemnat, pentru județul Dolj, prea multe oportunități ratate, adică: fonduri europene neabsorbite, drumuri proaste, infrastructură educațională și sanitară deficitară, lipsa utilităților în gospodării, lipsa oricărui plan de dezvoltare și modernizare a comunităților. Doljul se poate schimba cu o administrație locală liberală și cu mult dinamism în atragerea banilor europeni pentru investiții! Avem exemplul administrațiilor liberale din alte orașe și județe din România, campioane la atragerea de fonduri europene pentru proiecte dedicate comunităților. Avem exemplul Guvernului PNL, care a reușit să atragă de 2 ori mai multe fonduri europene în 10 luni decât Guvernul PSD într-un an, a investit o sumă record – peste 24 de miliarde de lei în doar 8 luni, a gestionat bine o criză sanitară fără precedent, a salvat economia și a realizat progrese esențiale în domeniul digitalizării serviciilor publice. Am încredere în toți colegii mei candidați la alegerile locale din Dolj, îi susțin și îi vom susține ca, în parteneriat cu Guvernul, să investească în dezvoltarea orașelor și comunelor din județ”, a spus vicepremierul Raluca Turcan.

Politica