Conecteaza-te cu noi

Alegeri

Profesorul Alexandru Gîdăr: Cu siguranţă, singura cale de dezvoltare a Doljului este ca alegătorii să întoarcă votul împotriva PSD!

Publicat

pe

Timp de 30 de ani, cei de la PSD au avut şansa lor să arate ce pot. Cu ei la putere, Doljul a sărăcit, iar copiii noştri pleacă spre alte oraşe din ţară sau din străinătate.
Zeci dintre elevii săi îi spun în fiecare an că pleacă din Craiova, pentru că aici nu au nicio şansă. Din păcate, realităţile din această zonă le sunt potrivnice, nu le oferă nicio perspectivă. În urmă cu ceva timp, chiar şi fiul său l-a anunţat acelaşi lucru: că va pleca la Cluj-Napoca, să facă facultatea acolo. A conştientizat atunci că propriul caz este la fel cu al zecilor de mii de tineri care părăsesc Craiova şi Doljul, pentru că aici nu întrezăresc niciun viitor. Şi mai rău, toţi aceşti tineri care pleacă nu reprezintă decât nişte cazuri statistice pentru PSD, de care nu le pasă.  
A fost momentul în care profesorul Alexandru Gîdăr a acceptat să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, la propunerea PNL. „Fiul meu, la fel ca mulți alți copii, m-a întrebat ce viitor ar putea avea aici şi nu am ştiut ce să-i răspund”, spune profesorul Gîdăr.
Din 1990, când PSD înlocuia vechiul partid unic la conducerea judeţului Dolj, industria a dispărut, sistemele de irigaţii au fost distruse, iar aproape 100.000 de oameni au plecat din Dolj. „Vom demonstra că Doljul nu este mai prejos decât Clujul şi vreau să construim un judeţ în care oamenii să vină, nu să plece”, spune profesorul Alexandru Gîdăr.
În centrul universitar Craiova sunt foarte puţini studenţi, aproape 25.000, în timp ce la Cluj-Napoca numărul acestora depăşeşte 60.000, la fel şi la Iaşi, ca să nu mai vorbim de Bucureşti. Craiova este un oraș universitar fără un campus dedicat studenţilor. Cât despre oportunităţile de angajare de după terminarea facultăţii, sau despre locurile de agrement din jur, acestea lipsesc cu desăvârșire.
„Trebuie să dezvoltăm Craiova şi să-i redăm strălucirea de oraş modern”, spune profesorul Alexandru Gîdăr despre capitala județului. „Voi fi un președinte al Consiliului Județean Dolj, dar și un fel de președinte al Craiovei, pentru că am planuri mari pentru orașul nostru”, continuă el cu încredere în proiectele pentru care are susţinerea Guvernului PNL pentru asigurarea surselor de finanţare. Între altele, în parteneriat cu autoritățile locale și cu Universitatea, profesorul Alexandru Gîdăr vrea să ofere Craiovei un parc industrial dedicat cu adevărat IT, roboticii și altor tehnologii moderne aşa cu merită tinerele talente ale Craiovei, patru noi zone de agrement construite pe râul Jiu și un campus universitar în care studenții să se simtă în siguranță.

De asemenea, profesorul Alexandru Gîdăr le propune craiovenilor dezvoltarea  aeroportului și a infrastructurii rutiere, transformarea orașului și a județul în „poarta” turistică a Olteniei și folosirea “brandului” Brâncuși pentru a promova Craiova în străinătate.
Referindu-se la sloganul de campanie al adversarilor politici, el spune că PSD oferă “siguranța” alegerii celor din PSD pentru PSD, nu pentru cetățeni, la fel cum au făcut timp de 30 de ani. „Cu SIGURANȚĂ, singura cale pentru ca Doljul și Craiova să renască este ca în 27 septembrie 2020, după 30 de ani de sărăcie, oltenii să întoarcă votul împotriva PSD. Doar în felul acesta, o parte din cele aproape 80 de miliarde alocate de Uniunea Europeană vor fi folosite pentru renașterea Doljului și Craiovei. Aveți încredere, se poate!”
Informații despre activitatea candidatului PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, profesorul Alexandru Gîdăr, pot fi găsite pe pagina de Facebook a acestuia.
În 27 septembrie 2020, oricine își dorește o schimbare în bine a Craiovei și a județului Dolj va vota Alexandru Gîdăr și PNL, aflați pe poziția a treia a buletinelor de vot.

Comandat de PNL Dolj, executat de SC Inter Regional Management SRL, cod AEP 21200012.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.