sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Politica doljeana, accidentata. Pro Romania, martora

Membri ai Pro Romania Dolj au fost martori la accidentul de la Radovan produs intre o masina cu PSD-isti si una cu USR-isti. Acestia spun ca au si intervenit in sprijinul celor implicati in accident.

Reamintim ca, duminica, in Radovan, o masina in care se aflau mai multi membri USR a lovit o masina in care se aflau doua membre PSD, intre care consilierul judetean Clara Voicu. PSD Dolj a sustinut, intr-un comunicat de presa, ca in masina care le-a lovit membrii de partid se afla si deputatul USR Claudiu Prisnel, iar accidentul, in urma caruia o social-democrata a ajuns la spital, a fost provocat intentionat. Politia a precizat ca a fost vorba despre nepastrarea distantei regulamentare.

Reprezentanti PRO Romania Dolj, martori la accident, au venit cu precizari. Intr-o postare, pe facebook, Oana Nuta afirma: „Am impresia că Olguța nu a învățat prea multe în anii petrecuți prin presă…sau, poate, propagandiștii de serviciu pe partid sunt așa de disperați, încât încearcă să construiască un mare eveniment politic pe marginea unui accident rutier care nu iese din tiparul clasic.
Dar e campanie electorală, așa că…
Să o luăm cu începutul:
Astăzi, orele prânzului, spre ieșirea din comuna Radovan, spre Craiova. Trei mașini se deplasau, cu o viteză de aproximativ 60-70 km/h, pe sensul de mers spre Craiova.
Prima mașină semnalizează stânga și frânează din scurt. A doua mașină reușește să frâneze, evitând impactul. Cea de-a treia mașină frânează, dar nu reușește să evite impactul, tamponând cea de-a doua mașină, în care se găseau două femei. Cea din dreapta, pentru-că NU avea centură, ia contact cu bordul mașinii.
Surpriza: din mașina numărul 3 coboare niște persoane îmbrăcate cu tricouri USR-Plus. Sar spre mașina tamponată și deschid ușile. În mașina tamponată, două femei cu tricouri PSD. Cea din dreapta se ține de față, încercând să oprească sângerarea. Nici una nu coboară din mașină.
Intervenția: Pe trotuar, martori direcți la producerea accidentului, membrii PRO România Radovan, aflați în campanie. Ce am făcut noi?
Unul din oamenii noștri a sunat la serviciul de urgență 112!
Am intervenit în dirijarea traficului rutier (destul de aglomerat), asigurând buna desfășurare, fără alte incidente, timp de 10 minute, pâna la sosirea polițistei de serviciu.
Pe scurt, am făcut ceea ce omenește era normal să facem!
NU AM FĂCUT PROPAGANDĂ; NU AM SPUS CĂ NOI … ați prins ideea?
Ceea ce ne revoltă este mârșăvia PSD Dolj, care profită de drama unor membre de partid implicate într-un accident rutier, se scaldă în sângele lor și încearcă chiar să inducă ideea că, vezi Doamne, nu știu ce deputat USR ar fi plănuit subtil șicanarea în trafic…
Dacă propagandiștii PSD Dolj ar fi fost la fața locului în momentul producerii accidentului și ar fi văzut reacțiile celor implicați, nu ar mai bate tarlalele cu pompoase comunicate de presă, prin care nu fac decât să ofere măsura propriei micimi sufletești, măsura incapacității lor de a fi oameni, măcar față de oamenii lor din partid!
Halal partid, halal politicieni!
Un bla-bla josnic, degradant, care vine să ne arate că acolo unde Dumnezeu nu dă, nu ai ce să ceri!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de alta parte, USR-istul Claudiu Prisnel sustine ca nu a fost implicat in accident.

USR Dolj scrie pe facebook ca: „dezavuează orice încercare de politizare a unui eveniment auto minor, care se întâmplă des în trafic și care s-ar putea întâmpla oricui, și acuzăm PSD de propagarea unui fake news jenant care caută să pună culpa accidentului pe președintele filialei USR Dolj, deputatul Adrian Prisnel”.

Conform partidului, deputatul declara: “Nu eram la volan, nu mă aflam în mașina implicată în accident și nici măcar într-o proximitate rezonabilă de locul și momentul incidentului pentru a putea influența desfășurarea evenimentelor. Am ajuns însă la locul accidentului după mai mult timp și am oprit pentru a fi alături colegilor mei până ce s-au efectuat toți pașii procedurali – măsurători, declarații, etc.

Mă bucur că toți pasagerii aflați în mașinile implicate în accident sunt sănătoși și că singurele efecte sunt câteva vânătăi, tablă îndoită și o sperietură.

Nefiind de față nu mă pot exprima pe fond, cine ce și cum a greșit, organele compentente trebuie să-și facă datoria și cine a greșit va suporta rigorile legii.

Cât despre PSD, m-am obișnuit cu realitatea alternativă în care dânșii trăiesc și pe care încearcă s-o vândă în plină campanie electorală și altora. O mențiune specială pentru deputatul PSD Alina Tănăsescu, care a sosit și ea la fața locului, a înțeles ce s-a întâmplat și a ales să trimită comunicate de presă mincinoase, fără niciun pic de jenă”.

Politica