joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri, prinși cu un portbagaj plin de ciocolată și alte bunuri furate

Polițiștii vâlceni au prins doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea şi două femei din Argeş în timp ce transportau în portbagajul unei mașini ciocolată, detergenţi şi alte produse. Cei patru tineri nu au putut să justifice proveniența bunurilor, iar ulterior, oamenii legii au descoperit că bunurile erau furate, de fapt, din magazinele din Frânceşti şi Râmnicu Vâlcea.
„În urma controlului efectuat autoturismului au fost descoperite mai multe bunuri respectiv produse alimentare, cosmetice, de igienă personală și de curățenie pentru care ocupanții nu au putut justifica proveniența. Din verificările efectuate s-a stabilit că o parte din bunuri ar fi fost sustrase dintr-un magazin de pe raza comunei Frâncești, iar cealaltă parte dintr-un magazin de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea”, precizează IPJ Vâlcea.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor 4 persoane.

Politica