joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceremonia „Nunta de aur”, la Râmnicu Vâlcea. Zeci de cupluri au sărbătorit 50 de ani de căsnicie

O ceremonie inedită a avut loc miercuri dimineață, 26 august, la Arenele ”Traian”, din Râmnicu Vâlcea. În cadrul ceremoniei „Nunta de aur”, 36 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie.

Cu respectarea reglementărilor actuale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, Arenele ”Traian” au găzduit miercuri dimineaţa festivitatea ”Nunta de Aur”, în cadrul căreia 36 de cupluri de râmniceni au celebrat împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Este cel de-al doilea astfel de eveniment din acest an, după cel desfăşurat la începutul lunii martie, numărul total al cuplurilor aniversate de la debutul acţiunii, în 1999, şi până în prezent ajungând la 2303.

Aniversaţii au primit de la primarul Mircia Gutău, ajutat în acest demers de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, o ”Diplomă de fidelitate”, o floare şi tichete sociale în valoare de 600 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elementul surpriză a fost adus de câţiva funcţionari din cadrul Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului, care îşi are sediul la Arenele ”Traian”, aceștia au ieşit pe terasa de la ultimul etaj al imobilului şi i-au aplaudat şi ovaţionat cu căldură pe sărbătoriţi.

Politica