Conecteaza-te cu noi

Dolj

PMP Dolj: Primarul Lucian Ciobanu le scrie calafetenilor

Publicat

pe

SCRISOARE CĂTRE CETĂȚENI
Dragii mei calafeteni,

Pentru mine municipiul nostru este important, nu politica. Însă, din păcate, fără politică nu se poate. Dacă e făcută cu bună credință de către toți cei aleși în consiliile locale sau în funcțiile de primari, lucrurile merg bine pentru comunitatea respectivă. Dacă nu, apar „jocuri de putere” care împiedică proiectele bune să devină realitate, așa cum s-a întâmplat la noi în Calafat.
A trebuit să mă „descurc” între aceste jocuri politice ostile, făcute de PSD și PNL, pentru ca proiectul atât de necesar privind modernizarea bulevardului Horia, Cloșca și Crișan să fie votat în Consiliul Local. A trebuit să apelez la „stratageme” pentru ca Primăria să poată avea în sfârșit o organigramă după un an și jumătate de blocaj nepermis din partea consilierilor ostili municipiului nostru.
Lucrurile trebuie să se schimbe după 27 septembrie în realitatea Consiliului Local dacă vrem să progresăm iar așteptările dumneavoastră să devină realitate cât mai repede. Sunteți cei care veți decide cu votul dumneavoastră calea de urmat.

Ce opțiuni aveți pentru Primăria și Consiliul Local al municipiului Calafat?
Pe de o parte, mașinăria electorală PSD-istă care a îndepărtat de-a lungul timpului atâția oameni de valoare (doctorul Voinea Stelian, Petre Traistaru, Emil Popa, Vasile Adelica și alții) și care, prin grupul coordonat de Gîrtoi Daniel,  au crezut ca pot face și desface totul în acest oraș, mizând că mă vor manevra ca pe un pion docil intereselor lor. S-au înșelat. Nu au reușit transformarea Calafatului într-un pașalâc, nici pe mine într-un supus rob al lor.
Pe de altă parte, aveți echipa PNL cu un candidat căzut în capcana grupării care a capturat PSD-ul. Din păcate și cu aportul lui a fost realizat acest blocaj aproape total împotriva a numeroase proiecte benefice municipiului nostru.
În sfârșit, a treia cale o reprezint eu, un om obișnuit, pus în situația de a apăra chiar și prin decizii conjuncturale interesele municipiului în fața unor grupuri orbite de putere și de interesele lor. De un singur lucru, însă, vă pot asigura: am fost totdeauna de bună credință și fidel jurământului depus. Și așa voi rămâne!

Mă adresez în special votanților PSD care, dacă s-au simțit vreodată trădați în opțiunea lor politică, trebuie să fie convinși că nu i-am trădat niciodată ca locuitori ai municipiului Calafat! Și nici nu o voi face!
Toate postările mele viitoare vor aduce argumente pentru cele afirmate.
Am un proiect bun pentru dezvoltarea municipiului. Dați-mi o majoritate în viitorul Consiliul Local și vă voi da înapoi Calafatul ridicat la nivel de municipiu european!

Calafat, 4 august 2020

Biroul de presă PMP Dolj

Continue Reading