Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Polițiștii și jandarmii gorjeni, cu ochii pe cetățenii din întregul județ

Publicat

pe

Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, lucrători ISU și polițiști locali au desfăşurat acțiuni de informare a cetățenilor din județul Gorj cu privire la noile reguli impuse în spațiile deschise ce pot fi aglomerate.

„Având în vedere Hotărârea nr. 12 din 31.07.2020 a C.J.S.U. Gorj, conform căruia începând cu data de 01.08.2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecţie și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente în următoarele spații publice deschise: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă – zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și din orașele /comunele din județul Gorj, echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, lucrători ISU și polițiști locali au desfăşurat în acest weekend acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj.

Jandarmii gorjeni au făcut un apel la adresa cetățenilor din județul Gorj: „Recomandăm respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”.

Continue Reading