joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii și jandarmii gorjeni, cu ochii pe cetățenii din întregul județ

Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, lucrători ISU și polițiști locali au desfăşurat acțiuni de informare a cetățenilor din județul Gorj cu privire la noile reguli impuse în spațiile deschise ce pot fi aglomerate.

„Având în vedere Hotărârea nr. 12 din 31.07.2020 a C.J.S.U. Gorj, conform căruia începând cu data de 01.08.2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecţie și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente în următoarele spații publice deschise: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă – zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și din orașele /comunele din județul Gorj, echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, lucrători ISU și polițiști locali au desfăşurat în acest weekend acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj.

Jandarmii gorjeni au făcut un apel la adresa cetățenilor din județul Gorj: „Recomandăm respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica