marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bolnav de COVID-19, prins de jandarmi la picnic, în Sinaia

Un bărbat infectat cu coronavirus, confirmat, care ar fi trebuit să fie acasă în autoizolare, a fost găsit de jandarmi la picnic la cota 1400, în Sinaia. Venise tocmai din Giurgiu.

Tânărul refuzase internarea și a semnat că nu va ieși din casă. S-a gândit că nu va afla nimeni, însă, dacă dă o fugă până la munte.

„În data de 2 august 2020, pe timpul executării misiunii de ordine publică pe raza localității Sinaia, echipajul de jandarmi a observat un grup de persoane care desfășurau activități de picnic într-un loc nepermis. În urma legitimării acestora și stabilirii identității, una dintre persoane a fost semnalată cu alertă pentru că nu respectă măsura izolării la domiciliu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Grupul respectiv era format din două familii, fiecare familie era formată din cinci persoane. Având în vedere cele constatate la fața locului, patrula de jandarmi a aplicat măsurile legale, ulterior aceștia fiind preluați pentru a se dispune măsura carantinării conform legislației în vigoare”, a spus Mădălina Stocheci, purtătoare de cuvânt a IJJ Prahova, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Politica