Conecteaza-te cu noi

Dolj

Amendati pentru graffiti

Publicat

pe

Trei tineri din Craiova au fost amendati de politisti, dupa ce au fost prinsi scriind cu spray-uri graffiti pe cladiri din oras.

„În noaptea de 2/3 august a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au prins în flagrant doi tineri de 21 și 30 de ani, ambii din Craiova, în timp ce scriau cu spray graffiti pe o clădirea situată pe bulevardul Nicolae Titulescu.
În aceeași noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat o tânără de 26 de ani, din Craiova, care scria cu un spray graffiti pe un bloc situat pe Calea București.
Cele 3 persoane au fost conduse la sediul secțiilor de poliție 1 și 4 din Craiova, unde au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 1.300 de lei.”- IPJ Dolj

Pe de alta parte, un barbat a fost amendat pentru ca a aruncat o petarda in zona unui hotel din Craiova.
„De asemenea, tot noaptea trecută, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi folosit o petardă în zona unui hotel situat pe Calea București, iar apoi a urcat într-un taxi.
Cel în cauză a fost identificat apoi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, pe strada Traian Lalescu, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Craiova.
Bărbatul respectiv a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.”- IPJ Dolj

Continue Reading