sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Strad’Art nu s-a încheiat: Autobuzele din Târgu Jiu, pline de culoare

Târgu Jiu este gazda unui festival ce urmează să devină tradiție: „Strad’Art”. Evenimentul început fix în urmă cu o săptămână, marți, iar câteva obiective ale municipiului au început să fie transformate în adevărate atracții. Mai nou, artiștii au dat viață câtorva mijloace de transport în comun de pe străzile municipiului.
Primarul orașului, Marcel Romanescu, i-a invitat pe târgujieni să-și facă timp și să meargă la o plimbare printr-un Târgu Jiu plin de culoare.
„Vă invit la o plimbare prin oraș. Veți descoperi operele artiștilor care au participat la Strad’Art. Vă veți lăsa purtați pe un traseu al culorilor, o alee a ideilor care, vă asigur, vă va acapara și vă va intriga în egală măsură. Strad’Art nu s-a încheiat. Am întors doar o pagină de care ne vom bucura până anul viitor, când vom adăuga un nou capitol. Felicitări tuturor artiștilor participanți care au creat ceva minunat la Târgu Jiu! Ei reușesc să rupă barierele sociale, să unească generații, să alăture zone despărțite de prejudecăți instaurate de foarte mult timp. Orașul are nevoie de această nebunie a culorilor și de aceea vă las aici câteva fotografii, în speranța că vă conving să mergeți să vedeți operele la fața locului. Merită! Va doresc o săptămână minunată tuturor!”, a spus Marcel Romanescu.

Politica