sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean băut a ajuns din șanț la spital

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Municipiul Motru, a ajuns la spital după ce a căzut în șanț cu mopedul pe care îl conducea. Potrivit oamenilor legii, bărbatul consumase alcool.
„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din Municipiul Motru, în timp ce conducea un moped  pe raza localității de domiciliu, într-o curbă la stânga a pierdut controlul acestuia, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul pentru colectarea apei pluviale, suferind leziuni ușoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, mopedul nu este înregistrat în circulație, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, fără a poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpă.  

Politica