vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Razie în județul Vâlcea: polițiștii, jandarmii și pompierii au ieșit pe străzi

Polițiștii rutieri și de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au intensificat activitățile de informare și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în mijloacele de transport în comun, scrie voceavalcii.ro.
Alături de efective de jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului, oamenii legii au desfășurat ample controale, sub autoritatea Instituției Prefectului, pe întreaga rază a județului Vâlcea, pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.
Potrivit sursei citate, 561 de autovehicule au fost controlate. Totodată, polițiștii vâlceni au legitimat 958 de persoane și au verificat 378 de societăți comerciale atât din mediul urban cât și din mediul rural.
Au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. 

Politica