joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB și-a trimis vedetele în vacanță! Toate calculele în lupta pentru titlu!

În cazul în care va fi reprogramat meciul FCSB – CFR Cluj, acesta e de 2 solist, după ce Gigi Becali le-a dat liber celor mai valoroși jucători.

După câștigarea Cupei României, FCSB nu mai manifestă niciun interes pentru campionat. Astfel, Gigi Becali i-a trimis deja în vacanță pe cei mai buni jucători ai clubului, e vorba de tripleta ofensivă Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase. Astfel, restanța cu CFR Cluj, care nu a fost încă reprogramată din cauza cazurilor de COVID 19 de la gruparea din Gruia pare la discreția vizitatorilor în noile circumstanțe.
Până la finalul stagiunii, ce ar trebui să se încheie cel târziu la data de 3 august, când trebuie trimise listele la UEFA, CSU Craiova mai are de jucat două partide: în deplasare cu Astra și acasă contra celor de la CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu mai are trei jocuri: restanța cu FCSB de pe Arena Națională, meciul din Gruia cu FC Botoșani și, în ultima rundă, pe Oblemenco, conta CSU.
Oltenii au patru puncte avans în fruntea ierarhiei și mai au 6 de trecut în cont, în vreme ce adversarii direcți au 3 meciuri de disputat, deci 9 puncte maxim de acumulat. În condițiile în care ambele combatante își câștigă meciurile până la jocul direct, atunci, pe Oblemenco, craiovenii au două variante pentru a lua titlul: 1 și X, în vreme ce echipa lui Petrescu are doar o singură opțiune, anume victoria.

Politica