vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii de 10 din Râmnicu Vâlcea, premiați pe 25 iulie

Premierea elevilor de la unităţile de învăţământ din Râmnicu Vâlcea care au obţinut media 10 la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat va avea loc sâmbătă, 25 iulie. Inițiativa primarului Mircia Gutău a fost aprobată și se va desfășura de la ora 19.00, la Arenele „Traian”. Totodată, premierea va prefața concertul susţinut de Paula Seling şi orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.
„Cei 16 elevi care au obţinut media maximă la Evaluare Naţională vor fi premiaţi cu câte 3.000 de lei, iar cei 13 elevi care au fost notaţi cu media 10 la Bacalaureat – cu câte 4.000 de lei, suma totală a premiilor fiind de 100.000 de lei. Edilul şef va înmâna premiile în bani, precum şi Diplomele de Excelenţă, continuând, astfel, o tradiţie instituită în ultimii ani la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea”, se arată într-un comunicat al Primăriei Râmnicu Vâlcea.
Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea îi invită pe râmniceni sâmbătă, 25 iulie a.c., la Arenele Traian, de la ora 19:30, la un concert, unde sub bagheta dirijorului Daniel Namasi va cânta solista Paula Seling, alături de orchestra filarmonicii. În program: „Timpul”, „Ce bine că ești”, „După noapte vine zi”, „Promit”. Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita a 500 de locuri! Access Pass-urile sunt disponibile la Agenția de Bilete a Filarmonicii.

Politica