Conecteaza-te cu noi

Dolj

PMP Dolj: Consiliul Județean Dolj să-și asume public responsabilitatea

Publicat

pe

„Topul rușinii” realizat de Observatorul Român de Sănătate – referitor la spitalele românești pentru care satisfacția pacientului nu contează ori în care pacienților li s-a solicitat bani sau atenții de către medici sau asistente în anul 2019, iar cel puțin unul din 5 pacienți internat a fost nevoit să își cumpere cu bani din buzunar materiale sau medicamente pe parcursul internării – are ca „lider al rușinii” Spitalul Județean de Urgență din Craiova.
PMP Dolj cere Consiliului Județean Dolj să-și asume public responsabilitatea pentru acest titlu rușinos obținut de Spitalul Județean de Urgență Craiova și să prezinte, în cel mai scurt timp, soluțiile concrete de redresare, dacă le are.
Imaginea Craiovei și a județului Dolj sunt grav afectate de astfel de contraperformanțe.
Conducerea Consiliului Județean trebuie să vină în fața craiovenilor și să-și ceară scuze public pentru faptul că nu a reușit în atâția ani de zile o reformă durabilă în sistemul de sănătate publică locală care să slujească intereselor pacienților.
PMP cere de asemenea demisia managerului SJU Craiova, a tuturor factorilor de decizie din unitatea spitalicească care au contribuit la acest eșec care ne arată întregii țări într-o lumină atat de proastă.

Biroul de presă PMP Dolj

Continue Reading