sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Trei persoane au decedat la locul de muncă, în iunie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, în luna iunie, trei persoane şi-au pierdut viaţa în timp ce se aflau la locul de muncă. În total, inspectorii au cercetat nouă evenimente produse la locul de muncă, luna trecută.  
Cei trei angajați decedați sunt trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 57 şi 59 de ani, își desfășurau activitatea la societăţi din municipiul Slatina.
Primul deces a fost al unui bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a murit pe 22 iunie, în parcarea societăţii de pe platforma industrială a Slatinei TMK Artrom, după ce i s-a făcut rău, scrie Evenimentul de Olt.
Ceilalţi doi bărbaţi, ambii de 59 de ani, au decedat la locul de muncă în aceeaşi zi, pe 24 iunie. Primul dintre ei a murit după ce s-a spânzurat într-un atelier din interiorul societăţii Altur Slatina, în timpul pauzei de masă. Al doilea, tot din Slatina, desfăşura activităţi în domeniul construcţiilor și a murit după ce i s-a făcut rău în timp ce se deplasa spre hotelul unde era cazat, deoarece lucra la o societate cu sediul într-un alt judeţ.
Alte șase accidente de muncă au fost anchetate de inspectorii de muncă olteni  luna trecută. În urma accidentelor, cele şase persoane implicate au rămas cu incapacitate temporară de muncă.

Politica