vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„E sortit să fie anul Craiovei! Suporterii nu vor putea fi opriți!”

Victoria alb-albaștrilor de la Mediaș, coroborată cu egalul Clujului la Astra, a electrizat spiritele în Cetatea Banilor

La fel de important precum succesul lui Cicâldău și compania de la Mediaș e egalul scos de Alibec în fața CFR Cluj. Grație celor două rezultate, trupa lui Cristiano Bergodi a urcat în premieră pe prima poziție a clasamentului, cu un punct în fața clujenilor, când mai sunt 4 jocuri până la finalul actualei stagiuni.

Silviu Lung, component al Craiovei Maxima, a spus la Pro X că a preconizat acest final incandescent de sezon și că oltenii săi vor ridica trofeul suprem: „Declaram în urmă cu câteva luni că CFR și Craiova vor fi echipele care se vor bate pentru titlu de campioană. Acum, FCSB va ajunge să arbitreze ceea ce am prezis. Am rămas foarte surprins de ce e acolo. Credeam că FCSB va fi mai aproape de titlu. E un paradox. FCSB joacă un fotbal frumos, dar cei de acolo plătesc tribut unor greșeli. Cred că va fi un joc spectaculos între Craiova și FCSB, iar Craiova are prima șansă. Anul acesta e sortit să fie anul Craiovei. Ar fi ceva incredibil. Suporterii nu vor mai putea fi opriți dacă echipa ia campionatul”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dan Petrescu: „Craiova e favorită!”
După semieșecul de la Giurgiu, care a dus la rocada din fruntea clasamentului, Dan Petrescu se consideră outsider în bătălia pentru titlu: „Foarte tare se încurcă lucrurile. Am început acest meci cu speranța de a câștiga, suntem foarte supărați pentru că am condus și de obicei nu primeam gol, dar în această seară am primit două goluri. Trebuie să facem ceva să ieșim din această pasă și să ținem capul sus pentru că suntem deocamdată la mâna noastră chiar dacă Craiova este în acest moment favorită la titlu”. Antrenorul campioanei a lăsat să se înțeleagă apoi că oltenii beneficiază de arbitraje mai favorabile decât echipa sa.
Replica a venit de la Sorin Cârțu, la ProSport Live: „Da… Petrescu… Petrescu mereu spune că toți adversarii cu care joacă sunt favoriți. E o strategie din asta de adormire. Dar cine se mai lasă păcălit?”

Politica