Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. A început noua ediție a Bibliotecii de Vacanță, în Caracal

Publicat

pe

În perioada 6 iulie – 31 august 2020, Caracalul găzduiește o nouă ediție a Bibliotecii de Vacanță, un eveniment dedicat tinerilor preșcolari și școlari cu vârste între 4 și 13 ani.
Aflat la cea de-a VI-a ediție, proiectul Biblioteca de Vacanță își propune să ofere noi posibilități de petrecere a vacanței de vară, într-un mod educativ și relaxant, îmbinând lectura, jocul și creativitatea participanților.
Proiectul cultural este propus de Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol” susținută de Consiliul Local și Primăria Municipiului Caracal și organizat în colaborare cu instituții de cultură și voluntari.
Proiectul se conturează în jurul ideii de joc, de vacanță, de poveste, cuprinzând mai multe arii tematice: lectură, jocuri de strategie, abilități plastice și creative.
În această vară, copiii pot participa pentru o perioadă de 9 săptămâni la activitățile culturale propuse, de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00, în Parcul Constantin Poroineanu, zona monumentului Evocare 1848, toate acțiunile supunându-se contextului epidemiologic actual.

Continue Reading