sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivitatea de absolvire, un vis devenit realitate

Ceea ce părea aproape imposibil acum câteva luni pentru absolvenții de liceu sau facultate, a devenit posibil cu ajutorul echipei Royal Models care nu s-a lăsat descurajată de pandemie și a găsit soluția ideală pentru a face ca visul unei generații întregi să devină realitate.
Pentru a realiza aceste evenimente Royal Models Agency cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului Craiova, Poliția Locală Craiova, Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Salubritate Craiova, RAADPFL Craiova și Opera Română Craiova, au reușit să creeze cele mai sigure condiții pentru absolvenții anului 2020.


„Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus ne-au distanțat, dar nu ne-au împiedicat să trecem frumos prin linia de finish a acestei călătorii de 4 ani. Ne-am adaptat situației și chiar dacă a trebuit să reconfigurăm întregul eveniment, acesta a stat sub semnul emoțiilor specifice unei festivitățnormale, al nostalgiilor, al bucuriei și regretelor deopotrivă. Ba mai mult, nu a lipsit nici Gaudeamus Igitur, cântecul absolvenților de pretutindeni, dar nici tradiționalul moment al absolvirii în care ar fi fost aruncate în sus tocile, doar că de data aceasta nu au fost aruncate, pentru a evita apropierea absolvenților, au fost ținute în sus și fluturate” – Tom Crîngureanu – Manager Royal Models Agency.
Pregătirea și desfășurarea acestui gen de evenimente a fost foarte riguroasă, a necesitat cunoașterea în detaliu a cadrului legislativ și, mai presus de toate, îți trebuie o experiență îndelungată pentru a te putea aventura pe un „teren” nou creat în această perioadă.


Cei care au deschis sezonul festivităților de absolvire au fost elevii din Liceul „Voltaire” în locația Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”. Următoarele două ceremonii de absolvire au fost realizate în curtea fiecărei instituții școlare pentru elevii absolvenți din cadrul Liceului Teoretic „HenCoandă” și Colegiului Național Economic „Gheorghe Chițu”. La câteva zile distanță, tot la Teatrul de Vară, cu emoții, au pășit absolvenții Liceului de Arte „Marin Sorescu” și Facultatea de „Educație Fizică și Sport”. Imediat după ultima probă de Bacalaureat în curtea Colegiului Național „Frații Buzești”, au pășit absolvenții pentru a-și lua rămas bun de la profesorii care le-au călăuzit drumul în cei 4 ani de liceu, de la colegii alături de care au trăit momente unice și de la liceu, care le va rămâne în suflet toată viața. Teatrul de Vară din incinta Parc „Nicolae Romanescu” a găzduit și ceremoniile de absolvire pline de emoție pentru elevii Colegiului Național „Elena Cuza”, Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” dar și pentru studenții Facultății de „Economie și Administrarea Afacerilor”.
Au visat ca ultimul clopoțel al vieții de liceu sau facultate să îi aducă împreună într-un cadru de sărbătoare, au pus la cale îndelung momentul în care, umăr la umăr, vor arunca tocile în aer și vor striga cu bucurie „am absolvit”.
Nu a fost tocmai umăr la umăr, a fost la 2 metri distanță, dar important este că echipa Royal Models a făcut realizabil acest vis al lor, chiar și în această perioadă dificilă.
„Ceea ce vreau să le transmit, cu toată convingerea, este să nu se considere, în niciun caz, o generație înfrântă. Uneori vor fi nevoiți să gestioneze lucruri care sunt peste puterile lor! Să nu uitați că toate generațiile au avut un vis! Și mai ales, țineți minte că nici un ideal nu este prea mare pentru voi!”, le-a transmis Tom Crîngureanu – Manager Royal Models Agency.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei sunt „generația rezistenței și speranței”, care face față minunat „unei avalanșe de încercări, de situații noi, incerte, pe care soarta le-a pus în calea drumului lin pe care ar trebui să îl aibă un copil aflat la terminarea ciclului liceal sau de facultate”. O generație care insuflă speranță prin atitudinea lor de învingători!

Politica