joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, favorită clară la Mediaș!

Trupa lui Cristiano Bergodi pornește cu prima șansă în duelul cu gruparea sibiană. Oltenii pot deveni lideri pentru cel puțin 48 de ore

CSU Craiova are toate atuurile de partea ei în meciul de vineri seară, de la Mediaș, cu Gaz Metan. Oltenii sunt într-o formă de zile mari, cu trei victorii din tot atâtea posibile de la reluarea întrecerii. Rând pe rând au învins Astra, Botoșani și liderul CFR Cluj. Grație rezultatelor obținute, oltenii au intrat în lupta pentru titlu, fiind la un punct în urma trupei lui Dan Petrescu, acum când începe returul din play-off.
Pe lângă formă, moralul e net superior în tabăra craioveană. Generat în primul rând de seria de victorii, dar și de stabilitatea de la club. Dacă oltenii au reziliat cu un singur jucător, Marius Briceag, în schimb, de la Mediaș au plecat la începutul lunii nu mai puțin de 8 oameni.
„30 iunie a fost ultima zi de contract cu Gaz Metan, pentru portarul Ricardo Batista, fundașii Juel Thomas Nielsen și Marian Pleașcă, mijlocașii Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Ely Fernandes și Paul Costea, respectiv atacantul Ioan Hora. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul Gazului Metan și să le urăm succes pe mai departe în cariera lor!”, se arată într-un comunicat al medieșenilor.
Situația e și mai complicată pentru Dusan Uhrin jr, având în vedere că pe lângă cei 8 jucători, nu va conta în meciul cu CSU Craiova nici pe Dumitru Cardoso, suspendat, și nici pe Sergiu Buș, principalul responsabil cu golurile, accidentat. De partea cealaltă, Cristiano Bergodi nu a avut până acum probleme de lot, mizând în toate cele 3 jocuri pe aceeași formulă de start: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă.
Sunt toate premisele pentru un rezultat pozitiv al craiovenilor la Mediaș. O victorie ar duce trupa lui Bergodi pe primul loc în clasament, cel puțin pentru 48 de ore, CFR Cluj având meci duminică.

Politica