Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Râmnicenii s-au ferit să-și unească destinele în Starea de Urgență

Publicat

pe

Coronavirusul și-a pus amprenta pe mult mai multe planuri decât s-ar fi așteptat oamenii. Dacă la început mulți se speriau de problemele medicale pe care noul virus le va provoca, puțini conștientizau cât de mult va influența pandemia viața fiecărei persoane. Se pare că, de frica unei infectări sau din cauza restricțiilor de circulație pe care nu foarte multă lume le-a înțeles în Starea de Urgență, râmnicenii nu s-au înghesuit să-și formeze o familie cu acte în regulă.
Potrivit autorităților locale, doar 6 cupluri din Râmnicu Vâlcea au înfruntat pericolele din starea de urgenţă şi s-au decis să spună „DA” în faţa Ofiţerului Stării Civile al Primăriei municipiului în cele două luni de restricţii la nivel naţional.
„Lucrurile au început să reintre în normal odată cu relaxarea parţială a restricţiilor, prima cununie civilă din starea de alertă fiind oficiată în 29 mai, iar de atunci şi până în prezent, alte 33 de perechi de locuitori ai Râmnicului şi-au unit destinele la „Casa Căsătoriilor” din bulevardul Tudor Vladimirescu. Pe de altă parte, de la debutul pandemiei de coronavirus în România, în evidenţele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea au fost înregistrate 66 de naşteri ale unor viitori cetăţeni ai municipiului”, au transmis reprezentanții primăriei Râmnicu Vâlcea.

Continue Reading