joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Avea mandat european de arestare pentru tâlhărie, dar a fost prins pentru că pescuia ilegal

Jandarmii olteni au prins, la pescuit pe râul Olt, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Galați, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie.
Duminică dimineața, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au depistat bărbatul pe malul stâng al râului Olt, în apropierea localității Milcov, în timp ce pescuia fără documente legale. Gălățeanul era căutat pentru o infracțiune de tâlhărie comisă în urmă cu 6 ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Claudia Sandu, inițial, bărbatul a dat o identitate falsă oamenilor legii.
„În urma legitimării, acesta a prezentat date false, încercând să inducă în eroare organele de jandarmi, iar în urma verificărilor amănunţite efectuate s-a constatat faptul că pe numele bărbatului, în vârstă de 30 de ani, Judecătoria Galaţi a emis mandat european de arestare în urmă cu șase ani pentru fapta săvârșită, prevăzută în Noul Cod Penal, articolul 233, alineatul 1 (tâlhărie – n.r.)”, a declarat reprezentantul IJJ Olt.
Bărbatul, bunurile deţinute de acesta și documentele întocmite au fost predate organelor competente.

Politica