joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bataie in strada, la Unirea. Un om a murit

Doua grupuri s-au batut, noaptea trecuta, pe o strada din Unirea, un om pierzandu-si viata in urma conflictului.

„Intre două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente.

În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat.

Având în vederea cele constatate, în cauză a fost formată o echipă complexă de cercetare a evenimentului, alcătuită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Calafat, care desfăşoară activităţile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, arata IPJ Dolj.

Altercaţia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

„De asemenea, un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane,” mai transmit politistii doljeni.

Politica